.
 

Zonnepanelen installatie.

ZONNEPANELEN – INSTALLATIE

Je zoekt online naar een bedrijf voor de installatie van zonnepanelen en het aantal bedrijven wat naar voren komt is pagina’s lang. Maar hoe kies jij nu het juiste en betrouwbare bedrijf waarbij je ook waar krijgt voor je geld?
Meestal vul je op een website een contactformulier in en komt er een installateur langs om je dak te bekijken. Nadat alles akkoord is, worden de zonnepanelen geplaatst.
Na de installatie krijg je van de installateur een monitoring website, zodat je kunt zien wat de zonnepanelen opleveren aan vermogen. Daarna ziet u het bedrijf niet meer terug.


Het type en het maximale vermogen van de zonnepanelen wordt vaak niet afgestemd met uw aansluiting vanuit de netbeheerder. Dit kan als gevolg hebben dat er te veel vermogen wordt opgewekt en de stoppen (kunnen) doorslaan of zelfs brand tot gevolg.


Dit doen wij anders! Vijf stappen:

Wij werken in 5 stappen voordat wij de  zonnepanelen installeren:


 

Stap 1: 

Zonnepanelen Aanvraag

 

Ook bij ons vult je het contactformulier in. Daarna zullen wij een afspraak maken om de gewenste aanvraag door te nemen

Stap 2:

 

Vervolgens plaatsen wij (indien een slimme meter aanwezig) een datalogger aan op de slimme meter om het energieverbruik gedurende 7 dagen in kaart te brengen. Heb je nog een oude analoge meter? Geen probleem, wij plaatsen dan een Ampere tang op de inkomende spanning om het energieverbruik gedurende 7 dagen vast te leggen.


Stap 3:

 

Aan de hand van deze geregistreerde verbruiksgegevens geven wij een advies op maat. Door de module kan er exact worden berekend hoeveel zonnepanelen er nodig zijn om het dagelijks verbruik te reduceren en zelfs terug te leveren.


Stap 4: 

 

De berekening wordt getoetst aan de aansluiting vanuit de netbeheerder, zodat wij en jij zeker weten of de installatie veilig kan worden uitgevoerd. Daarna gaan wij pas over tot het installeren van het door jou gewenste zonnepanelen(systeem).
Na het plaatsen van het systeem ontvangt je de inloggegevens om zelf het systeem te kunnen monitoren.Stap 5 de Service:


Onze aangelegde systemen zijn voorzien van een 24/7 monitoring. Dit betekent dat als er iets zou zijn waardoor de zonnepanelen minder opbrengen, jij daar automatisch bericht van krijgt.
Indien gewenst kunnen wij ook ter plaatsen komen om de oorzaak zelf vast te stellen.
Uit ervaring is bijvoorbeeld gebleken dat vuil op de zonnepanelen de hoofdoorzaak kan zijn van afname in vermogen van de panelen. Ons advies is daarom om 1 keer per jaar de zonnepanelen te laten reinigen voor een maximaal resultaat.


 
 
 
E-mailen
Bellen